Canlı maç yayını yapan siteler insanlar tarafından devamlı olarak takip edilmekte ve üyeliklerin yapılması ile tüm maçların izlenmesi sağlanmaktadır. Ülkemizde maçların birçoğu şifreli (paralı) olarak yayınlanmaktadır. Bu sebepten dolayı insanlar exxen, beinsport, tivibu gibi sitelere belli ücretler karşılığında üye olmakta ve taraftarı oldukları takımların maçlarını izleme keyfine sahip olmaktadırlar. Bu siteler yüksek görüntü kalitesi ile insanlara yayınlar yapmakta ve maç tutkunu olan insanların yüksek görüntü kaliteleri ile maçların keyiflerini çıkarmalarını sağlamaktadırlar. Ayrıca bu sitelerde izleyeceğiniz maçlar esnasında en ufak bir takılma, geriden gelme gibi sorunlar yaşanmamakta ve her zaman insanların memnuniyetleri kazanılmaktadır.

Bu sitelere internet üzerinden ve iletişim numaraları üzerinden abone olabilir ve maçları rahatlık ile izleyebilirsiniz. Bu sitelerin aylık ödemeleri konusunda otomatik ödeme verebilme şanslarına sahip olabilirsiniz. Uygulamalar bünyesine kart bilgilerini girmeniz ile her ay otomatik olarak ödemelerini yapabilir ve herhangi bir yapın kesintisi durumları ile karşılaşmazsınız. Maç izleme etkinliği pek çok insan için önemli bir noktada yer almakta ve bir tutku ile bağlı olunmaktadır. Bu sebepten dolayı insanlar canlı maç yayını yapan sitelere üye olmakta ve yüksek kaliteler ile taraftarı oldukları takımların ve diğer takımların maçlarını izleme şanslarına sahip olmaktadırlar. Sizlerde bu siteleri inceleyerek tüm şartları öğrenebilir ve üyeliklerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Canlı Maç Yayını Yapan Sitelerin Ücretleri

Ülkemizde maç yayınları belli siteler bünyesinde ücretli olarak gösterilmektedir. Sitelere ve maçlara göre fiyatlar değişkenlik gösterebilmektedir. Exxenspor üyeliği günümüzde 157,08 TL’den satışa sunulmaktadır. Beinsport üyeliği ise kendi içerisinde farklı paketler ile farklı fiyatlara insanlara sunulmaktadır. Tüm takımların maçlarını izlemek istiyorsanız eğer aylık 249,00 TL, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor takımları arasından sadece birinin maçlarını izlemek istiyorsanız eğer aylık 169,00 TL ödeme yapmanız gerekmektedir. Tivibu Go Spor Paketi için ise aylık 34,90 TL ödemeniz gerekmektedir. Bu fiyatları ödeyerek abone olabilir ve evlerinizde keyifli bir şekilde maçları seyredebilme şanslarına sahip olabilirsiniz. Ülkemizde yaşayan insanların maç izleme oranlarının yüksek olmasından dolayı bu sitelerdeki üyelik oranları da her zaman en üst basamaklarda yer almaktadır.

Canlı maç yayını yapan sitelerin ücretleri her sene değişkenlik göstermektedir. Bu fiyat değişkenliği enflasyon oranlarına, kur fiyatlarına ve günümüz ekonomik şartlarına göre değişkenlik göstermekte ve yeni fiyatlar ile insanlara maç yayın hizmetleri sunulmaktadır. Ayrıca aylık olarak abone olmayan istemeyen insanlar her maç özelinde maç ücretleri ödeyebilmektedirler. Derbi maçlarında bu ücretler fazla olabilmekte ve insanlar tarafından çok fazla tercih edilebilmektedir. Bu sitelerde çeşitli indirimler de yer almaktadır. Engelli indirimi, memur indirimi, sağlık çalışan indirimi, gazi ve şehit yakın indirimleri gibi pek çok indirim bu siteler bünyesinde bulunmakta ve insanların daha uygun fiyatlara maç izleyebilmeleri sağlanmaktadır.

Hangi Maçlar Hangi Sitelerde Yayınlanmakta

Ülkemiz bünyesinde bulunan takımların oynadığı farklı kulvar maçları farklı sitelerde yayınlanabilmektedir. Yapılan anlaşmalar neticesinde Süper Lig Maçları, Konferans Ligi Maçları, Avrupa Ligi Maçları ve Şampiyonlar Ligi maçları farklı sitelerde yayınlanabilmektedir. 2023-2024 sezonu içerisinde ülkemize Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları Exxen ekranlarında sizler ile buluşturulmaktadır. Süper Lig maçları ile Beinsport ekranlarında yayınlanmaktadır. Maçların yayınlanacağı siteler her sene değiştirilebilmektedir. Yapılan anlaşmalar neticesinde insanların bu maçları izleyebilmeleri sağlanmaktadır. Bu maçları kaliteli ve keyifli bir şekilde izleyebilmek adına her siteye ayrı ayrı üye olmanız gerekmektedir.

Ayrıca ülkemizde oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçları ve hazırlık maçları TRT ekranlarında ücretsiz olarak yayınlanmakta ve insanların herhangi bir ücret ödemeden rahat bir şekilde izlemeleri sağlanmaktadır. İnsanlar uzun yıllardan bu yana Süper Lig, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarının da TRT ekranlarında ücretsiz olarak yayınlanmasını talep etmektedirler. Exxen ve Beinsport gibi siteler içerisinde pek çok spor kanalı bulunmakta ve bu kanalların fazla sayıda olmasından dolayı aynı anda oynanan maçların insanlara canlı yayınlarının yapılması sağlanmaktadır. Bu sayede insanlar izlemek istedikleri maçlara rahatlık ile ulaşabilmekte ve izleyebilmektedirler. Bu siteler hem televizyon üzerinden hem de mobil uygulamalar üzerinden maç izleme avantajları sunmaktadırlar.

Exxen Müşteri Hizmetleri Numarası : 0 850 241 81 48

Bugün 1 kişi görüntüledi
65 hit0 yorum
Bu İçeriği Beğendiniz mi?
Değerlendirme Yap
(5,0 Puan)
1 kişi yorum yaptı

Yorum yapın

Adınız Soyadınız (zorunlu değil)
Yorumunuz (zorunlu)

Yorumlar

  • numarasinibul.com

    Bu içeriğe daha önce yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Diğer Yazılar