Bugün 1 kişi görüntüledi.

Toplam 56 kişi görüntüledi.

Bildirim: Tehlikeli

0232 242 72 91

Kullanıcı bildirimine göre: İcra Takip Bürosu

2 Onaylı yorum ve yanıt
0 Güvenli oy
2 Tehlikeli oy
Tehlikeli bildirim oranı
% 100

2 bağımsız bildirimin dağılımı: güvenli 0, tehlikeli 2, belirsiz 0. Sınırlı veri — resmi doğrulama değildir.

Bu numarayı 2 farklı bağımsız kaynak raporlamıştır.

0232 242 72 91 Kimin? Neden Arıyor?

0232 242 72 91 numarasının sahibi doğrulanmamıştır. 2 onaylı yorum ve yanıt vardır (2 bağımsız kullanıcı kaynağı) ; kullanıcı iddiaları bağımsız doğrulanmamış olabilir.

  • Bu sabit hat, 0232 alan kodu sebebiyle İzmir iline kayıtlıdır.
  • Kullanıcı bildirimleri tek tek aramaların kimliğini veya güvenliğini doğrulamaz.
  • Bu bilgiler onaylı kullanıcı bildirimlerine dayanır; resmi doğrulama niteliği taşımaz.

*Not: Değerlendirmeler onaylı kullanıcı yorumlarına göre güncellenir.

Deneyiminizi Paylaşın

Numarayı Nasıl Tanımlarsınız?
Yorumunuz *
Arayanın Adı / Şirketi
Adınız Soyadınız
Arama Türü
Nasıl Ulaştı
Kaç Kez Ulaştı
Telefon veya Email

Son Kullanıcı Deneyimleri

  • Tehlikeli
    Telefon Araması 1 Kez Ulaşıldı
    Müşteri Hizmetleri

    garanti bankası borç bilgilendirme servisi diyor, bankanın sayfasında böyle bir numara yok!

  • Tehlikeli
    Telefon Araması Daha Fazla Ulaşıldı
    Dolandırıcılık

    Bu sabit hat, gün içerisinde 2-3 defa arıyor ve meşgule atınca da telefon başında olduğumuzu anlayıp gün aşırı aramaya başlıyor, numarayı araştırdığıma göre sözde kendileri İcra Takip Bürosuymuş. İnsanları arayarak borçlarının olduğunu şu şu bankaya gidip, şu IBAN numarasına şu kadar para ödenmesi gerektiğini ve eğer ödemeyi 1 gün içinde yapmazsa evine haciz geleceğini söylüyormuş. Bu tür dolandırıcılara itibar etmeyin, engelleyin diyeceğim ama ben bu numarayı engelledikten sonra yüzsüz gibi bu sefer de farklı cep telefon numaralarından günde 7-8 kez aramaya başladılar ve kanunen huzur ve sükuneti bozuyorlar. Kişisel verilerimizi kanunsuz şekilde nasıl ele geçirdiler de bizi arayabiliyorlar? Bu durum Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na da aykırı bir durum. Sizi gün aşırı arayan, engellemenize rağmen farklı numaralardan aramaya devam eden tüm numaraların ekran görüntüsünü alıp delil olarak sunun ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) üzerinden ilgili bakanlığa şikayet edin.

Bu sayfa, onaylı kullanıcı bildirimleri ve varsa incelenmiş kaynaklarla hazırlanır. Kullanıcı iddiaları NumaraAra tarafından bağımsız olarak doğrulanmış olmayabilir. Yorumlar yayınlanmadan önce topluluk kurallarına uygunluk açısından moderasyondan geçirilir. Son içerik güncellemesi: Metodoloji
YORUM