Bugün 1 kişi bu numarayı sorguladı.

341 görüntülenme

Tehlikeli Numara

0850 533 05 99

4 Yorum
0 Güvenli
4 Tehlikeli
Spam Riski
% 100

Kullanıcılarımızın büyük çoğunluğu bu numarayı Tehlikeli olarak raporladı.

0850 533 05 99 Kimin? Neden Arıyor?

0850 533 05 99 numaralı telefonun kime ait olduğu ve neden aradığı merak ediliyor.

Topluluğumuz tarafından paylaşılan 4 gerçek kullanıcı deneyimine göre bu numara Tehlikeli kategorisindedir.

  • 0850 533 05 99 numaralı telefon, Türkiye'de genellikle şirketler, müşteri hizmetleri ve tele-satış (reklam) firmaları tarafından tercih edilen 0850 (Çağrı Merkezi) kurumsal bir IP hattıdır .
  • Bu numaradan gelen çağrıları yanıtlarken temkinli olmanız önerilir.

*Not: Verilerimiz son 24 saatteki kullanıcı bildirimlerine göre anlık olarak güncellenmektedir.

Deneyiminizi Paylaşın

Numarayı Nasıl Tanımlarsınız?
Yorumunuz *
Arayanın Adı / Şirketi
Adınız Soyadınız
Arama Türü
Telefon veya Email

Son Kullanıcı Deneyimleri

  • Tehlikeli

    0212 655 5514 nolu telefondan arandım, arayan kişi Türk telekomdan aradığını ve hattımı taşıyabileceğimi söyledi, türk telekom a ait bir link gönderdi, ona inanark kimliğimiin önlü arkalı resmini yine bana yollanan 0 850 533 05 99 nolu numaraya whatsapptan yolladım. daha sonra şüphelenerk türk telekom müşteri hızmetlerini aradım ve böyle kayıt alınma durumum sordum.böyle bir kayıt alınmadığını ve bu numaraların kendilerine ait bir numara olmadığını söylediler. dolandırıldığımı düşünerek suç duyurusunda bulundum.

  • Tehlikeli

    0212 655 5514 nolu telefondan arandım, arayan kişi Türk telekomdan aradığını ve uygun fiyatta türksel hattımı taşıyabileceiğimi söyledi, türk telekom a ait bir link gönderdi, ona inanark kimliğimiin önlü arkalı resmini yine bana yollanan 0 850 533 05 99 nolu numaraya watsaptan yolladım. daha sonra şüphelenerk türk telekom müşteri hızmetlerini aradım ve böyle kayıt alınma durumum sordum.böyle bir kayıt alınmadığını ve bu numaraların kendilerine ait bir numara olmadığını söylediler. dolandırıldığımı düşünerek suç duyurusunda bulundum.

    • cevap

      Benimde başıma aynısı geldi nereye şikayet ettin söyler misin?

      • cevap

        Birsonuc var midir acaba aynisi benim basima da geldi