Bugün 1 kişi bu numarayı sorguladı.

3.199 görüntülenme

Tehlikeli Numara

0850 901 07 29

5 Yorum
0 Güvenli
5 Tehlikeli
Spam Riski
% 100

Kullanıcılarımızın büyük çoğunluğu bu numarayı Tehlikeli olarak raporladı.

0850 901 07 29 Kimin? Neden Arıyor?

0850 901 07 29 numaralı telefonun kime ait olduğu ve neden aradığı merak ediliyor.

Topluluğumuz tarafından paylaşılan 5 gerçek kullanıcı deneyimine göre bu numara Tehlikeli kategorisindedir.

  • 0850 901 07 29 numaralı telefon, Türkiye'de genellikle şirketler, müşteri hizmetleri ve tele-satış (reklam) firmaları tarafından tercih edilen 0850 (Çağrı Merkezi) kurumsal bir IP hattıdır .
  • Bu numaradan gelen çağrıları yanıtlarken temkinli olmanız önerilir.

*Not: Verilerimiz son 24 saatteki kullanıcı bildirimlerine göre anlık olarak güncellenmektedir.

Deneyiminizi Paylaşın

Numarayı Nasıl Tanımlarsınız?
Yorumunuz *
Arayanın Adı / Şirketi
Adınız Soyadınız
Arama Türü
Telefon veya Email

Son Kullanıcı Deneyimleri

  • Tehlikeli

    herkes amatör dolandırıcılar yazmış ama kendilerini geliştirmişler. artık türk telekomdan geldik diyorlar. internet tarifeniz bitiyor ama sizin gibi değerli müşterilerimiz için digitürkle kampanyamız var diyorlar. ekip evinize gelip digitürkü kuracak vesaire gibi şeylerle de ikna etmeye çalışıyor sanırım. beni digitürkle konuşmaya aktardıktan sonra ben onay vermediğimi söyleyince beni geri arayıp kızdı bana çok güldüm.

  • Tehlikeli

    bularin çocuklarini bulurum yemin ediyorum.

  • Tehlikeli

    firma ismi belirtmeden taahütünüz doluyor diyor, müşteri temsilcimizi bağlıyoruz dedikten sonra kapattım. Dolandırıcılar

  • Tehlikeli

    Çok acemı dolandırıcılar . İnternet taahhütünüzün bitip yüksek fiyata yenileneceğini söylüyor hangi firmadan aradığını bile dile getirmiyor.

  • Tehlikeli

    dolandırıcı sakın acmayın engelleyin . durduk yere internet telefonu kullanmışsınız ve faturanıza yansıyabilir sizi müşteri temsilcimize aktarıyoruz. Daha nerde aradığını bile söylemeden nasıl olmayan bir fatura uyduruyorlar. Bu numara beni yeni bir cep telefonu aldığım hattımı taktığım ilk anda saniyesine aradı. yani kısacası aldatmaca artık içine yazılım mı yüklemişler vs. sıfır telefon ve güvenilirdi . her şey sarpa sarıyor bu ülkede dikkat edin. Amaç yine aynı yazık abi yani git başka iş yap insanları kandırarak ne elde edeceksin onurunla yaşa ya.