Bugün 1 kişi görüntüledi
562 görüntülenme
Tehlikeli
9 yorum
Yorum yapın!
Müşteri Hizmetleri • Türkiye
Tehlikeli (6)
% 66,67
Güvenli (3)
% 33,33
Belirsiz (0)
% 0
4441069 telefon numarası kime ait?

4441069 telefon numarası kime ait?

4441069 numarası neden arıyor? Sizi arayan 444 1 069 numara kime ait? 444 10 69 kimin veya hangi firmaya ait merak ediyor musunuz? Bu telefon numarasının okunuşu dört yüz kırk dört - bir - altmış dokuz şeklindedir. 444 1069 Müşteri Hizmetleri numarası olan bu numara hakkında yorumları inceleyin ve sizi neden aradığı hakkında bilgi sahibi olun.

4441069 numarası bugün 1 toplamda 562 kişi tarafından sorgulandı.

Bu telefon numarası 9 yorum ve 5 üzerinden 1 yıldız almıştır. Bu sonuca göre Tehlikeli olarak kaydedilmiştir.

Güncel sorgulama tarihi ( )

Numaraya Ait Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu hakaret etmeden, kişisel bilgi paylaşmadan tüm detaylarıyla aktarın. *

Numaraya Ait Yorumlar

  • Tehlikeli

    Kombi arızasına 400 liralık parça taktılar 5000 tl para aldılar,arıza devam etti,gelen kişi tekefonunu bırakmıstı sorun olursa ararsınız gelirim diye ne cevap veren var ,ne arayan.Ayın şu son gününde ekmek paramızı gaspeden bu sırtlanlara o parayı yemek nasip etmesin rabbim.Bunları gönderende,gönderilende Allah'ından bulsun.

  • Güvenli

    Teşekkür ediyorum hemen ilgilenip çamaşır makinamla alakalı problemimi çözdüler. Güvenilir firma.

  • Güvenli

    ben istanbul avrupa yakasından hizmet aldım memnunum bi problem yaşamadık

  • Tehlikeli

    maalesef ayölyenizde yapıldığı söylenen tamir işlemi 2 defa oraya gitmesine rağmen kesinlikle hiçbirşey yapılmadıgı bilirkişi tarafından teyid edilmiştir. arıza her iki atölye dönüşünden sonra devam etti. akan su whatsap ile servis elemanınıza gönderildi. söylenen yanlış teşhis arızası için benden 7195 tl peşin tahsil edilmiştir.kazan değişimi dendi ve fakat arızanın fazla deterjan kullanımından oldugu söylendi. kazan orijinal dendi ve hiç bir alt veya üstünde tamirat veya değişiklik yapılmadıgı teyit edildi. su an dogru miktar deterjan kullanım tavsiyesi ile hiç bir arıza yok. paramın iadesini talep ediyorum.

  • Tehlikeli

    kombim ariza verdi ardik geldiler gaz valfi arizali degismesi lazim dediler 2000tl fiyat verdiler piyasa fiyatlarini bilmedigimiz icin tamam dedil degistirdiler internetten baktigimde fiyatlarina 500tl oldugunu gordum. Dolandırıldık resmen.. Ustune ne fatura verdiler ne de degisen parcanin garantisini gosteren belge verdiler.. aramayim bu numarayi

  • Tehlikeli

    444 1 069 SAMSUN YETKİLİ SERVİSİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER ÇAMAŞIR MAKİNAMIZI GÖNDERDİK MOTOR DEĞİŞTİ TEKRAR BOZULDU ALDILAR 10 GÜN SONRA GELDİ ERTESİ GÜN ÇAMAŞIRLAR İÇİNDE KALDI VE ÇALIŞMADI. BU FİRMA KİME AİTTİR.

    • Cevap

      Benimki de aynısını yaptı

  • Tehlikeli

    Sakın aramayın dolandırıcıdırlar

  • Güvenli

    Kesinlikle aramayın sahtekar çünkü

  • Tehlikeli

    Dolcdırıcı