Bugün 2 kişi görüntüledi
915 görüntülenme
Tehlikeli
7 yorum
Yorum yapın!
Müşteri Hizmetleri • Türkiye
Tehlikeli (7)
% 100
Güvenli (0)
% 0
Belirsiz (0)
% 0
4442358 telefon numarası kime ait?

4442358 telefon numarası kime ait?

4442358 numarası neden arıyor? Sizi arayan 444 2 358 numara kime ait? 444 23 58 kimin veya hangi firmaya ait merak ediyor musunuz? Bu telefon numarasının okunuşu dört yüz kırk dört - iki - üç yüz elli sekiz şeklindedir. 444 2358 Müşteri Hizmetleri numarası olan bu numara hakkında yorumları inceleyin ve sizi neden aradığı hakkında bilgi sahibi olun.

4442358 numarası bugün 2 toplamda 915 kişi tarafından sorgulandı.

Bu telefon numarası 7 yorum ve 5 üzerinden 1 yıldız almıştır. Bu sonuca göre Tehlikeli olarak kaydedilmiştir.

Güncel sorgulama tarihi ( )

Numaraya Ait Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu hakaret etmeden, kişisel bilgi paylaşmadan tüm detaylarıyla aktarın. *

Numaraya Ait Yorumlar

  • Tehlikeli

    Bu adı servis olan ekip bana servis için geldi.ilk gelen kişi buzdolabının motorunun yandığını söyleyip 10 000TL ücret istedi.Eşimden düşünmeden 5000TL dini ödedi Sonra güç bela tekrar servis için gelindi.Bu kez gelenler buzdolabı kartı yanmış dediler.Şimdi beye nasıl inanıp güveneceksin.Biz de yaptırmaktan vazgeçtik.Buzdolabımı gerçek yetkili servis yaptı. Sonrası bu ALPER servisten paramızın iadesini istedik.Her gün farklı kişilerle muhatap olup sinir krizine insanı dokmaktan başka birşey yapılmıyor.Oara dün cuma sözde ödeme günü idi.Bizden İBAN istendi yine ödenmedi.Bugün ödeyeceklerdi yine ödenmedi.Ben bu paramı bana servis ücreti harici hiçbir parça takılmadığı için hukuki yollarla alacağım Hiçkimse bu dolandırıcı servise sakın güvenmesin

  • Tehlikeli

    TEHLİKELİ

  • Tehlikeli

    YILZDIZ TEKNİK adındaki bu firma dolandırıcıdır, asla aramayın ve itibar etmeyin. Dyson marka şarjlı süpürge için pil talebinde bulundum, 5400TL fiyatı olduğunu, 2500TL kapora karşılığı ürünü getirtecekelerini söylediler. Kaporayı ödedikten sonra çalışanlardan şüphelendim ve ödemeyi geri talep ettim. Kendilerinin ödemeyi geri yapamayacağını, çağrı merkezinden talep etmemi istediler. Çağrı merkezi ile yaptığım görüşmede, almadığım ve ödemeyi yaptıktan sonra hemen vazgeçtiğim 2500TL tutarı bana geri vermeyeceklerini söylediler. Firmadan uzak durun!!!

  • Tehlikeli

    YILDIZ TEKNİK DİYE BİR DOLANDIRICI FİRMA İTİBAR ETMEYİNİZ. ARÇELİK BEYAZ EŞYA GİBİ BİR UNİFORMA İLE GELDİLER . PARÇA DEĞİŞECEK DİYEREK 2400 TL ALIP GİTTİLER.

  • Tehlikeli

    Beko yetkili servisi diye internetten aradım bu numara çıktı aradım yetkili servisi diye sordum evet dediler randevu aldım geldiler motor değişecek dediler gittiler yarın geldiler motoru değiştirdiler benden 5700 TL para aldılar gittiler buzluk bölümü biraz soğutmaya başladı aşağı taraf soğutmaya başlamadı aradım telefonla gelen servis elemanlarını abi zamanla soğutur dediler biraz soğuyacak gibi etti sonra buharlanmaya başladı baktık buz dolabının altından su geliyor meğer buzdolabı motorunun üstündeki plastik kapağı önceki motorun kapağını uydurmasyon koymuşlar oda tahliye suyu gelince buharlanmayıp taşıyor alttan geliyor birde motor çin motoru orjinal değil aradım bu kişi işten anlamıyor diye başka birini gönderin diye rendevu aldım gelenyok devamlı yalanlar yalanlar 28 ağustos 2023 günü iki kişi geldiler bunlar daha acemi baktılar ettiler bizim yanımızda gaz basma aleti yok bunun gazı eksik olabilir tıkanmış olabilir dediler yarın gelcez dediler gittiler bütün yiyecek malzemelerin hepsi çöp oldu bu ayda bana paramla rezillik yaşattılar Allah ahiret hakkım etsin işleri rast gitmesin 14 gündür perişan olduk Allah çeliğinden çocuğundan buldursun benim yaşadığım sinir sitres bana yeter sizden ricam bu insanlara kanmayın iş yaptırmayın

  • Tehlikeli

    Sakın bu 4442358 nolu aramayın bunlar dolandırıcı sahtekarlar insanlara yalan söyliyerek dolandıriyorlar her türlü sahtekarlık var bizde bu oyuna geldik ama savcılığa verdik davanın sonucunu bekliyoruz.

  • Tehlikeli

    bu bir özel teknik servis numarası, fiyatları fahiş, hizmeti berbat, müşterilere yolunacak kaz gözü ile bakıyorlar, yalan dolanlai benim Televizyonu aldılar, tamir istemedim fahiş fiyatı sonradan fark edince, hiçbir şey yapmadıkları halde 500 TL. Nakliye Ücreti adı altında resmen haraç istiyorlar, televizyonu vermiyorlar, uzak durun. Yasal yolara başvurmaktan başka çare bırakmadılar.