Bugün 1 kişi görüntüledi
596 görüntülenme
Tehlikeli
6 yorum
Yorum yapın!
Müşteri Hizmetleri • Türkiye
Tehlikeli (6)
% 100
Güvenli (0)
% 0
Belirsiz (0)
% 0
4442846 telefon numarası kime ait?

4442846 telefon numarası kime ait?

4442846 numarası neden arıyor? Sizi arayan 444 2 846 numara kime ait? 444 28 46 kimin veya hangi firmaya ait merak ediyor musunuz? Bu telefon numarasının okunuşu dört yüz kırk dört - iki - sekiz yüz kırk altı şeklindedir. 444 2846 Müşteri Hizmetleri numarası olan bu numara hakkında yorumları inceleyin ve sizi neden aradığı hakkında bilgi sahibi olun.

4442846 numarası bugün 1 toplamda 596 kişi tarafından sorgulandı.

Bu telefon numarası 6 yorum ve 5 üzerinden 1 yıldız almıştır. Bu sonuca göre Tehlikeli olarak kaydedilmiştir.

Güncel sorgulama tarihi ( )

Numaraya Ait Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu hakaret etmeden, kişisel bilgi paylaşmadan tüm detaylarıyla aktarın. *

Numaraya Ait Yorumlar

  • Tehlikeli

    Güvenilir değiller. Orijinal sevis olduklarını söylüyorlar. Herhangi bir fatura belge vermiyor.çok fais fiyat istiyorlar. Sağlam parçaları kırıyorlar.güvenmeyin.

  • Tehlikeli

    Bu insanlar dürüst değil kesinlikle güvenip çağırmayın bilerek sağlam parçaları bozuk çok faiş fiyat istiyorlar .Asla güvenip çağırmayın.

  • Tehlikeli

    Çağırmayın Inanmayın dolandırıcı

  • Tehlikeli

    Bu numara dolandiricilara ait eve gelip saglam olan degerli parcaları arizalı degişmesi lazim deyip söküp götürüp ustede sizden fazlasiyla para aliyorlar ve bir daha da geri gelmiyorlar.Kesinlikle aramayın ve inanmayın.

  • Tehlikeli

    4442846 nolu telefondan gelen kişilerin servisle ,ustalıkla hiç ilgileri yok Eline tornavida alıp ,ancak piyasayı dolandırıyorlar, Hiçbir arızayı gidermedikleri gibi bir de olan parçaları alıp gidiyorlar Üstelik çok fahiş fiyat alıyorlar DİKKAT....

  • Tehlikeli

    AMAN DİKKAT :20 gün önce Franke bulaşık makinemi, temiz yıkamadığı için götürdüler .Isıtıcı Bloğunun değiştiğini ve bakım yapıldığını söylediler 1535TL aldılar .Ancak değişen pek bir şey olmadı .Bence değişen parça olmadı . Değişen parçaları istediğim halde getirmediler Ayrıca çatal kaşık bölümünün pervanesini getireceklerdi .20 gündür her gün aramama karşın getirmediler. Son derece ciddiyetsiz , ehil olmayan ,sözlerini tutmayan bir grup . çünkü bunlara servis bile diyemiyorum ,Kendimi dolandırılmış hissediyorum Benim Düştüğüm duruma düşmeyin .DİKKAT!!!!!