Bugün 2 kişi görüntüledi
249 görüntülenme
Tehlikeli
8 yorum
Yorum yapın!
Müşteri Hizmetleri • Türkiye
Tehlikeli (8)
% 100
Güvenli (0)
% 0
Belirsiz (0)
% 0
4443425 telefon numarası kime ait?

4443425 telefon numarası kime ait?

4443425 numarası neden arıyor? Sizi arayan 444 3 425 numara kime ait? 444 34 25 kimin veya hangi firmaya ait merak ediyor musunuz? Bu telefon numarasının okunuşu dört yüz kırk dört - üç - dört yüz yirmi beş şeklindedir. 444 3425 Müşteri Hizmetleri numarası olan bu numara hakkında yorumları inceleyin ve sizi neden aradığı hakkında bilgi sahibi olun.

4443425 numarası bugün 2 toplamda 249 kişi tarafından sorgulandı.

Bu telefon numarası 8 yorum ve 5 üzerinden 1 yıldız almıştır. Bu sonuca göre Tehlikeli olarak kaydedilmiştir.

Güncel sorgulama tarihi ( )

Numaraya Ait Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu hakaret etmeden, kişisel bilgi paylaşmadan tüm detaylarıyla aktarın. *

Numaraya Ait Yorumlar

  • Tehlikeli

    Kombi servisi ıntrrnetten arsdım dırek bu numara cıktı servıs açtırdım bi gün sonra geldıler istanbul plakalı ford tıcarı aracla kombıye baktı bes dk kada 2800 masraf var 3 n parca değişicek dedıler cok deilmi dedım 2500 indıler komsudan borc bulup yaptırdım deiştiği parcalsr plastık turu bukadsr tutmaz düşüncesıyle ıntrrnette parcs fıyatlarına bsktım 3 parca fıyatı 500 tl yı gecmedı şok olfum benden 2500 tl aldılar soledım cok slmışşsınız dıye bıxım parcalsr orjınsl deyp uste cıkıyorlar parcaları sokun dedımde olmaz dedıler telıme bakmıyorlar tandıyonum cıktı insnın

  • Tehlikeli

    Az önce geldiler çıkma parçayı sıfır diye takmaya çalıştılar. Sonra tehdit edildim. Bunlarla uğraşacağım...

  • Tehlikeli

    Dolandırıcııııı Uzak dur! Yetkili kombi servisiyiz diyorlar birini yönlendiriyorlar gelen adam alalade birseyler yapıp gidiyor. kombim hala bozuk! 3.000TL param gitti. 40 aramamda da sıradasınız sizinle ilgilenecekler diyorlar 3 hafta oldu küllüm zarardayım,, organize dolandırıcı şirketidir kendileri. sakın sakın bulaşmayın. Bu numaranın sahibi delikanlıysan cevap verirsin isimim hüsnü erdem sancaktepeden Demirdöküm'ün kombi sahibi. sizi savcılıgada vericem.

  • Tehlikeli

    Sakın inanmayın dolandırıcılar

  • Tehlikeli

    sahte kombi servisi numarası

  • Tehlikeli

    Dolandırıcı numarası uzak durun

  • Tehlikeli

    Dolandırıcı kombi servisi numarası

  • Tehlikeli

    Bu numara her türlü yetkili servis hizmeti verendiğini söyleyen ama dolandırıcı bir numara. Bana 60 TL'lik 3 bar basınç parçasını 1100 TL'ye değiştirdiler. Ben yandım siz yanmayın. En kısa sürede CİMER ve Tüketici Masasına, olmazsa Tüketici Mahkemesine gidecem.