Bugün 2 kişi görüntüledi
1870 görüntülenme
Tehlikeli
19 yorum
Yorum yapın!
Müşteri Hizmetleri • Türkiye
Tehlikeli (14)
% 73,68
Güvenli (3)
% 15,79
Belirsiz (2)
% 10,53
4447648 telefon numarası kime ait?

4447648 telefon numarası kime ait?

4447648 numarası neden arıyor? Sizi arayan 444 7 648 numara kime ait? 444 76 48 kimin veya hangi firmaya ait merak ediyor musunuz? Bu telefon numarasının okunuşu dört yüz kırk dört - yedi - altı yüz kırk sekiz şeklindedir. 444 7648 Müşteri Hizmetleri numarası olan bu numara hakkında yorumları inceleyin ve sizi neden aradığı hakkında bilgi sahibi olun.

4447648 numarası bugün 2 toplamda 1870 kişi tarafından sorgulandı.

Bu telefon numarası 19 yorum ve 5 üzerinden 1 yıldız almıştır. Bu sonuca göre Tehlikeli olarak kaydedilmiştir.

Güncel sorgulama tarihi ( )

Numaraya Ait Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu hakaret etmeden, kişisel bilgi paylaşmadan tüm detaylarıyla aktarın. *

Numaraya Ait Yorumlar

  • Tehlikeli

    tam anlamıyla dolandırıcı bir numara. Yetkili beko servisi diye çıkıyor internnete aratınca ama alakası yok. yalandan iş yapıp kaçıyorlar bir daha getirebilene aşk olsun. biz düştük aman siz düşmeyin. peşini bırakmayacağız.

  • Güvenli

    klima dolandırcı.sözde 3.5 litre gaz koıdular 1980 tl alıp.ve klima çalışmıyor.tekrar aradık iki hafta oldu gelen yok .işin arkasından durmıyorlar. bir iş bu firma size yapıyorsa yemin olun ki yaptılar sonra para verin. çünkü sonra kimse gelmıyor.

  • Tehlikeli

    Bu numara tehlikelidir. Kombi dolandırıcıları. Cimer'e şikayet ettim, sizde edin. Dursun Özdemir adını kullanıyorlar. Sadece bu numara değil birçok farklı numaraları var ve aynı adı kullanıyorlar. Teknik servis için seçtiğiniz numaralara dikkat edin.

  • Tehlikeli

    Benimde 1500 lirami aldılar garantili iş yaptık dediler bir yıl sonra aynı taktıkları cihaz arıza yaptı ve 20 gündür madur kaldık bu soğuk ve karlı havalarda bende tüketici haklarına şikayet edeceğim terbiyesizler insanlar

  • Tehlikeli

    bu dolandırıcı örgüt bizim de 1500 liramızı aldı garanti adı altında ve 1 aydır bizimle alay ediyorlar. kombiyi daha kötü hale getirdiler. mağdur olanlar twitter adreime yazın şu adamı hapse tıkalım hapislerde çürüsün https://twitter.com/berkozdemiirrrr . Bu adamın gereken cezayı alması için beraber hareket edelim. Bu hafta çağlayan'a gidip dursun özdemir hakkında suç duyurusunda bulunacağım ve savcılardan yardım isteyeceğim. Ekipler en kısa sürede harekete geçecek.

  • Güvenli

    Benim bulaşık makinamı yapcaklardı götürüp geri getirdiler bozuk bi şekilde gelicez diyorlar ama gelmiyorlar yalancılar dolandırıcılar bunlar 2.500liramı aldılar haram zıkkım olsun inşallah

  • Tehlikeli

    Teknik servis adı altında iş yapan dolandırıcı bir firmadır. Firma diyorum ama ne firma isimleri belli ne kaşeleri imzaları belli ne yaptıkları iş belli. Kesinlikle itibar etmeyin ve iş yaptırmayın. Çok üzülürsünüz.

  • Tehlikeli

    sakın bu numarayı arayıp tuzağa düşmeyin,bunlar dolandırıcı şebekesi,istanbul cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusu başvurusu yapıldı,gelir idaresi,maliye,ticaret bakanlıklarına,tüketici hakem heyetine,cimer'e başvurular yapıldı,sahtecilik dolandırıcılık bürosunda soruşturma devam ediyor, suç örgütünün başında dursun özdemir adlı haysiyet yoksunu sabıkalı var. 2021/148662 soruşturma dosyası,uygulama denetim müdürlüğü 27/09/2021 sayı:5048390 nolu soruşturma,bunların adresi belli değil, garanti belgesi ve fatura ortada yok, halkı dolandıran bu çeteyi büyük operasyon bekliyor.

  • Tehlikeli

    Dolandirici sakın itibar etmeyin

  • Tehlikeli

    Bu yorumları okuyun ve buraları aramayın dolandırıcı bunlar ahlaksız namussuz bunlar bunlar kan emici kombici değil

  • Güvenli

    büyük dolandırıcılar. sahtekarlar. sakın inanmayın. parayı önden aldılar dursun özdemir diye birinin hesabına gönderdik. hem paradan hem klimalardan olduk.

    • Cevap

      Peki sonradan sorununuzu giderdilermi

  • Tehlikeli

    Diyorlar ki burdaki yorumları rakip firmalar yapıyor 😂 lan rakip firma sizi sadece kötüler beddua düzeyine getirmişsiniz insanları. Ayrıca ben bugün dahil 15 gündur sizin yuzunuzden kiracimla kavga ediyorum. 1200 tl paramı aldınız daha kötü oldu kombi kan kusun inşallah.bugun gelecektiniz niye gelmediniz dolandırıcılar

  • Tehlikeli

    Yaptığıniz kombi 3 kere bozuldu 15 gün içinde. Müşteri hizmetlerini arıyorum bugün gelecek ditolar gelmiyor. Isın komik taragi bir sonraki gün kiracimizin bulunduğu eve gitmedikleri için bir daha arıyorum müşteri hizmetlerindeki o kadın diyor ki şu an adresteler. Arıyorum kiraciyi yoo diyor

  • Tehlikeli
    Dolandırıcılık

    neden dolandırıyorsun insanları mağdur herkes

  • Belirsiz

    arıyorum açmıyorlar açınca da başka başka insanlar olduklarını söylüyorlar Ahmet Mehmet diyorlar ilgilenmiyorlar dursun ozdemir kimse artık hat onun üzerine kendisi bile bilmiyordur belki hattı onun üzerine olduğunu haysiyetsizler

Diğer Yorumlar