Bugün 1 kişi görüntüledi
1628 görüntülenme
Tehlikeli
13 yorum
Yorum yapın!
Müşteri Hizmetleri • Türkiye
Tehlikeli (11)
% 84,62
Güvenli (2)
% 15,38
Belirsiz (0)
% 0
4449574 telefon numarası kime ait?

4449574 telefon numarası kime ait?

4449574 numarası neden arıyor? Sizi arayan 444 9 574 numara kime ait? 444 95 74 kimin veya hangi firmaya ait merak ediyor musunuz? Bu telefon numarasının okunuşu dört yüz kırk dört - dokuz - beş yüz yetmiş dört şeklindedir. 444 9574 Müşteri Hizmetleri numarası olan bu numara hakkında yorumları inceleyin ve sizi neden aradığı hakkında bilgi sahibi olun.

4449574 numarası bugün 1 toplamda 1628 kişi tarafından sorgulandı.

Bu telefon numarası 13 yorum ve 5 üzerinden 1 yıldız almıştır. Bu sonuca göre Tehlikeli olarak kaydedilmiştir.

Güncel sorgulama tarihi ( )

Numaraya Ait Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu hakaret etmeden, kişisel bilgi paylaşmadan tüm detaylarıyla aktarın. *

Numaraya Ait Yorumlar

  • Tehlikeli

    Demirdokum servisi gibi sahte site yapmışlar, fahiş fiyat çıkarıp dolandırmadan istedi

  • Tehlikeli

    Bu numarayı asla aramayın arar açmayın. Beyaz eşya tamiri amacıyla kendisine yetkili servis gibi sahte web sitesi yapmış, çağırıyorsunuz geliyorlar. Yüksek fiyat verip parça almanız gerek diyorlar. Paranın yarısını havale ile alp fiş kesiyorlar. Bu yolla bir sürü insanı dolandırmışlar. Mahkemeye verdim.

  • Tehlikeli

    Tek sorun peteklerin ısınmamasıydı,kombide hiçbirsey yoktu. Gelen teknik servis ise bana 500tl servis, 6800tl de parça masrafı çıkartıp sonra da petekler ısınmazsa petek temizliği yaptırırsınız diye öneride bulunup gittiler.Bu şirket dolandırıcı değil de ne? Sonuç alamayınca Erbay Kombi Servis şirketini buldum ve onlar sadece kombinin filtresini değiştirerek tüm sorunu ortadan kaldırdı. CTS denen bu servisten uzak durun... Sizde paranızdan olmayın.

  • Tehlikeli

    Evime gelip kombi su akıtıyordu kombi parça değişimi olacak dedi ve bende 4000 TL alındı paramı geri alamadım bende avukatımla görüstüm savcılığa şikayette bulunacagım

  • Tehlikeli

    Eveve

  • Tehlikeli

    Sahte servistir.

  • Tehlikeli

    Kombi tamiri için çağırdık, İçini açıp bakmadan Elektronik kart ve gaz valfı bozuk ve değişmesi gerekiyor dediler. Toplam 4.400 TL tutuyor deyip 2000 TL kapora alıp gittiler. Ertesi günü teknik servis elemanı olarak geldiler ve hatalı dedikleri parçalarıda değiştirmeyip parça uymadı diyerek ve kombiyi dağıtarak gittiler. Bu durumdan şüphelendim ve bu telefonu araştırdığımda dolandırıldığımı anladım.Gerçek Demirdöküm servsi 0850 222 18 33 arayarak servis çağırdım.Gelen yetkili servis bu şekilde çok karşılaştıklarını bazen kombileri bozduklarını ve toparlayamadıklarını söyledi.800 tl ye iyon çubuğu değişti ücrete serviste dahil.Detaylı yazdım ki bu numaradan ve teknik eleman olarak kendilerini tanıtanlardan uzak durun.

  • Tehlikeli

    SAKIN ASLA MUHATTAP OLMAYIN ! NİTELİKLİ DOLANDIRICILAR!!!

  • Tehlikeli

    Kombi tamiri diye dolandırıcılık yapıyorlar. Resmi demir döküm servisi DEĞİLDİR. 4000 TL istediler 200 TL ye sensör değişimi ile başka bir yerde hallettik.

  • Güvenli

    KOMBİM İÇİN GELİNDİ ÇOK MEMNUN KALDIM TEŞEKKÜRLER

  • Tehlikeli

    Kombi tamiri için çağırdık, sağlam anakart için bozuk ve değişmesi gerekiyor dediler. Toplam 4.500 TL tutuyor deyip 1500 TL kapora alıp gittiler. Bir daha da gelmediler, kendilerine dolandırıcı deniyor.

  • Tehlikeli

    Dolandırıcı numarası. Teknik servis adı altında para koparıyorlar.

  • Güvenli

    Bu servisi çağırdık parça değişimi yaptı 2670 TL hava İsmet akça adına yaptık sonuçta su ısıtmıyor aradık geri dönmediler sahtakar savcılığa suç duyurusunda bulanacam