Tıbbi, akademik, sağlık, hukuk, ticari kategorilerde talep edilecek önemli belgelerin çeviri hizmetleri tercüme büroları tarafından kısa sürede gerçekleştirilir. Çevirisi sağlanacak olan yüzü aşkın dil için beceri sahibi olan ve yetkili tercümanlar istenen formda belgeyi uygun fiyatlarla kısa sürede tercüme edilmiş hale getirebiliyor. Günümüz standartlarında tercüme hizmeti sunan firmalar noter onaylı, yeminli ve apostil onaylı tercüme hizmetini gerçekleştirebilmeyi de vaad ediyor. Her zaman için kalitenin ön planda tutulduğu yeminli tercümanlık büroları sayesinde günümüzde sıklıkla kullanılan ve her yerde aranan İngilizce, Almanca, Arapça ve Japonca gibi dillere çeviri hizmeti alınabiliyor. Yeminli tercüme büroları iletişime geçildiğinde online olarak tercüme hizmetinden faydalanabilme fırsatı da sunuyor.

Hukuksal olarak yapılacak bir anlaşmanın farklı bir dile tercüme edilebilmesi için bu alanda hukuki terimlere hakim olan bir kişinin tercüme yapması gerekir. Çeviri faaliyeti sunan firmaların dikkat ettiği hassas konuda bu oluyor. Çeviri bürosu hizmeti sunan firmalar özellikle bu alanda deneyimi bulunan alanın literatürüne hakim kişilerden oluşuyor. Cümlenin ve anlamın bütünlüğüne hakim olacak şekilde imla kurallarına dikkat ederek ana dilini asıl gramerini bozmadan belgeleriniz en uygun zamanda tercümesi yapılarak teslim alınabiliyor.

Profesyonel Tercümanlık Bürolarında Hangi Hizmetler Alınır?

Tercüme bürosu ile irtibata geçildiği anda alınabilecek hizmetler arasında şunlar yer alıyor: Ticari tercüme, tıbbi, medikal tercüme, akademik tercüme, hukuki tercüme, web sitesi tercümesi, edebi tercüme, teknik tercüme, sözlü tercüme hizmetleridir. Resmi makamlara gönderilmesi gereken belgelerin noter onaylı tercümanlık hizmeti de bu bu bürolar tarafından sunulur. Yeminli tercümanlar bu hizmeti kurumlara ve bireysel olarak kişilere sunabilmektedir. Bu kapsamda kimlik, diploma, akademik diploma, transkript, sertifika, muvafakatname, pasaport, ikametgah belgesi, sözleşme evrakları kısa sürede noter onaylı olarak tercüme edilebiliyor.

Yeminli tercümanlık hizmetinin en önemli farkı ise belgeler yeminli tercümanlar tarafından imzalanıyor, mühürleniyor ve bu şekilde tercüme ediliyor. Bunun için yabancı dil bölümlerinden özel olarak belirli bir lisans derecesi ile mezun olmuş kişiler, dil yeterliliğine sahip olan kişiler ancak yeminli tercümanlık hizmeti verebiliyor. Bu anlamda profesyonel anlamda bu konuyla ilgilenenlere bu yetki verildiği için imzalanan her belge resmi belge niteliği taşıyor. Genellikle yeminli tercüme hizmeti bankalar, devlet daireleri, üniversiteler, konsolosluklar ve noterler tarafından talep edilebiliyor.

Çeviri talepleriniz ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için www.okeanostercume.com.tr web sitemizi ziyaret edebilir veya 0212 221 45 21 ve 0553 910 31 32 numaralı MOBİL / WHATSAPP / TELEGRAM hattımız aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz.

Bugün 1 kişi görüntüledi
199 hit0 yorum
Bu İçeriği Beğendiniz mi?
Değerlendirme Yap
(5,0 Puan)
1 kişi yorum yaptı

Yorum yapın

Adınız Soyadınız (zorunlu değil)
Yorumunuz (zorunlu)

Yorumlar

  • numaraara.com

    Bu içeriğe daha önce yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Diğer Yazılar